Zakres obowiązków: Opracowywanie oraz wdrażanie nowych receptur. Testowanie gotowych wypieków. Modyfikowanie istniejących produktów. Współpraca z Technologiem i Działem Jakości. Wymagania: Minimum 3 lata doświadczenia w tworzeniu drożdżówek, ciast i innych wyrobów ciastkarskich. Umiejętność tworzenia nowych receptur. Znajomość standardów jakości przy tworzeniu wyrobów cukierniczych. Wiedza z zakresu cukiernictwa. Dobra organizacja pracy. Pasja i kreatywność. Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na …
Szczegóły oferty
Firma
STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy
Lokalizacja
Piekary Śląskie, śląskie
Kategoria
Produkcja
Data publikacji
30.07.2025
Aplikuj na to stanowisko
Kliknij poniższy przycisk, aby przejść do strony pracodawcy i złożyć aplikację na to stanowisko.