DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Warszawa, mazowieckie
Gastronomia
20.07.2025
Opis stanowiska
Dyrektor Gastronomii Miejsce pracy: Warszawa Twój zakres obowiązków Tworzenie i zarządzanie budżetem działu gastronomii, w tym monitorowanie kosztów i rentowności. Analiza wyników sprzedaży oraz monitorowanie trendów rynkowych w celu optymalizacji oferty. Wdrażanie innowacyjnych rozwiązań w zakresie gastronomii, aby zwiększyć atrakcyjność oferty. Planowanie, organizowanie i kontrola pracy podległych komórek Nadzór na prawidłowym funkcjonowaniem kalkulacji, zaopatrzenia, magazynów, kuchni, resta…
Szczegóły oferty
Firma
DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Lokalizacja
Warszawa, mazowieckie
Kategoria
Gastronomia
Data publikacji
20.07.2025
Aplikuj na to stanowisko
Kliknij poniższy przycisk, aby przejść do strony pracodawcy i złożyć aplikację na to stanowisko.