Szef Kuchni Brasserie

Siedlce, mazowieckie
Gastronomia 07.06.2025

Opis stanowiska

Twój zakres obowiązków zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i towary, bieżąca kontrola jakości i wyglądu wydawanych dań, tworzenie kart menu, menu sezonowego, tworzenie nowych dań, wyliczanie food cost i tworzenie receptur utrzymywanie stanowisk produkcyjnych w porządku i czyst…

Szczegóły oferty

Firma
Brak informacji
Lokalizacja
Siedlce, mazowieckie
Kategoria
Gastronomia
Data publikacji
07.06.2025

Aplikuj na to stanowisko

Kliknij poniższy przycisk, aby przejść do strony pracodawcy i złożyć aplikację na to stanowisko.

Aplikuj teraz