Szef Kuchni Brasserie

Transgourmet Polska
mazowieckie, Polska
Unknown 21.06.2025

Opis stanowiska

Transgourmet Polska Szef Kuchni Brasserie Opis stanowiska Twój zakres obowiązków zarządzanie zespołem lokalu, organizacja pracy i funkcjonowania kuchni, bieżąca kontrola i optymalizacja kosztów, nadzorowanie food cost oraz kontrola strat, tworzenie grafików personelu, współpraca z menedżerem w zakresie opracowania zamówień na materiały i towary, bieżąca kontrola jakości i wyglądu wydawanych dań, tworzenie kart menu, menu sezonowego, tworzenie nowych dań, wyliczanie food cost i tworzenie recept…

Szczegóły oferty

Firma
Transgourmet Polska
Lokalizacja
mazowieckie, Polska
Kategoria
Unknown
Data publikacji
21.06.2025

Aplikuj na to stanowisko

Kliknij poniższy przycisk, aby przejść do strony pracodawcy i złożyć aplikację na to stanowisko.

Aplikuj teraz