Szef kuchni w restauracji hotelowej

PI MANAGEMENT
Kraków, małopolskie
Unknown 25.06.2025

Opis stanowiska

Zakres obowiązków kontrola food cost, ewidencjonowanie stanów i rozchodów magazynowych przygotowywanie raportów i zestawień zgodnie ze standardem firmy przestrzeganie norm sanitarnych, dbałość o czystość i higienę w kuchni organizowanie codziennej pracy i spotkań dla pracowników działu opracowywanie karty menu (a'la carte, bufet śniadaniowy, menu bankietowe) kontrola jakości przygotowywanych potraw i dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań nadzór nad zamówieniami, gospodarką magazynową i kos…

Szczegóły oferty

Firma
PI MANAGEMENT
Lokalizacja
Kraków, małopolskie
Kategoria
Unknown
Data publikacji
25.06.2025

Aplikuj na to stanowisko

Kliknij poniższy przycisk, aby przejść do strony pracodawcy i złożyć aplikację na to stanowisko.

Aplikuj teraz